Region

Svet

Farma 5: Majka Marijane Leontijević delila flajere po Obrenovcu da se glasa za njenu ćerku!

Majka Marijane Leontijević je tokom vikenda, dok je manekenka bila u izolaciji, organizovala pravu malu kampanju kako bi joj obezbedila glasove za ostanak na imanju.

Farma 5: Majka Marijane Leontijević delila flajere po Obrenovcu da se glasa za njenu ćerku!



Dok su Marijana Leontijević i Suzana Perović bile u izolaciji, a potom i u duelu, u studiu kod Aleksandre Jeftanović podršku su im pružale Suzanina ćerka i Marijanina mama.

U jednom momentu voditeljka je manekenkinu mamu pitala da li je istina da je delila flajere po Obrenovcu i pozivala sugrađane da glasaju za njenu ćerku. Gospođa Leontijević je kazala da je to istina. "Marijana je privržena svom rodnom kraju, i naravno da ću da pozovem da glasaju za nju", kazala je. A na pitanje da li je to činila i na lokalnoj televiziji, kazala je da to ipak nije istina, već da se zadržala samo na flajerima.

Valentina Leontijević je još rekla da je prezadovoljna Marijaninim ponašanjem u rijalitiju. "Ona nije ušla kao Borisova devojka, več kao mala princeza... završila je baletsku školu, studira Megatrend", kazala je, i dodala da nije istina da Marijana flertuje sa muškarcima. "Ona je samo ljubazna, lepo vaspitana, voli da se druži", rekla je gospođa Leontijević i dodala da ona nije čula kada je Marijana rekla da će da rastavi Katarinu i Borisa, i da misli da je to potpuna neistina. "Lepim devojkama svašta se pripisuje", zaključila je.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>