Svet

Region

Pol Voker nije mrtav?!

Na portalima širom planete pojavila se vest da je Pol Voker ipak preživeo stravičnu saobraćajnu nesreću, pa se fanovi ovog glumca nadaju da bi ta vest mogla biti istina i da je njihov miljenik još uvek živ.

Pol Voker nije mrtav?!



Poslednji pozdrav Polu Vokeru: Fanovi i prijatelji se oprostili od glumca, Tajris Gibson u suzama (Foto+Video)
Ipak, cela stvar je velika dezinformacija koju je počeo da širi jedan američki građanin. On tvrdi da je video Pola Vokera na ulicama Los Anđelesa, a ideju da bi glumac mogao biti živ podstiče i činjenica da njegovog tela nakon saobraćajne nesreće nema i ceo slučaj podseća na veliku prevaru koju pobornici ove teorije smatraju marketinškim trikom za promociju novog filma.

Naime, prema pisanjima nekih američkih medija ceo slučaj osmišljen je kako bi se promovisao sedmi nastavak filma "Paklene ulice" gde se Pol Voker i proslavio, a navodno bi on trebalo da se pojavi na početku filma i objavi da je sve ovo bila prevara.

"To što smo mi brzi ne znači da svi moraju biti brzi. Ja nisam poginuo, sve je to napravljeno da bi se vama dala lekcija", rekao bi Pol Voker na početku filma i otpevao pesmu "Six Days".

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>