Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković vodi kampanju protiv Jelene Jovanović - Ona je pihtija i ološ! (Video)

Zorica Marković odlučila je da savetuje Marijanu Leontijević i pomogne je da se približili pobedi na Farmi, a onda joj je predložila određene taktike, a pritom rekla da je Jelena Jovanović ološ i pihtija.

Farma 5: Zorica Marković vodi kampanju protiv Jelene Jovanović - Ona je pihtija i ološ! (Video)



"TI imaš kvalitete, nisi glupa... Ja sam jednom rekla da si površna... Ovo što ti radiš, to je greška, to je površnost. Nisam te ja ni sa kim ogovarala...", pričala je Zorica, a onda se prebacila na temu noći koju su Edin i Marijana proveli u hotelu. "Ako ste sedeli i pričali celu noć ili više od onoga što si rekla, to je već laž", pričala je Zorica, a Marijana ju je pitala zašto da brani nekoga ko ne brani nju. Zorica je onda nastavila da savetuje Marijanu kako da se ponaša i sa kime da se druži na imanju.

Zorica je Marijanu ubeđivala da joj Jelena Jovanović nije drugarica, jer se prekratko poznaju, kao i da joj se pevačica neće javiti kada budu izašle sa Farme, a rekla je manekenki i da čak i da se ništa nije desilo u hotelu, prestane da se pravda i bude malo bezobrazna kako bi Jelena Jovanović pokazala svoje pravo lice. Poslušajte Marijanin razgovor sa Zoricom.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot DailyMotion

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>