Region

Svet

Palo pomirenje: Ivan Ivanović uživao u društvu Nataše Bekvalac!

Uprkos brojnim uvredama koje je Ivan Ivanović izrekao na račun Nataše Bekvalac u svojoj emisiji, pevačica mu je izgleda sve oprostila, te su njih dvoje zajedno uživali na snimanju šoua "Tvoje lice zvuči poznato".

Palo pomirenje: Ivan Ivanović uživao u društvu Nataše Bekvalac!



Ivan Ivanović poznat je kao voditelj oštrog jezika, koji se ne libi da u svojoj emisiji "potkači" rmnogobroje domaće zvezde. Tako, dugo vremena mu je Nataša Bekvalac bila "na meniju", te je voditelj na njen račun običavao da izrekne i najgore uvrede. Uprkos tome, popularna novosadska Barbika izgleda nije zlopamtilo, pa je preko Ivanovićevih ružnih reči prešla.

Nataša je bila gostujući član žirija u jednoj od narednih epizoda šou programa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojoj je Ivan Ivanović član stalne postavke žirija, te je bilo za očekivati, s obzirom na njihovu "istoriju", da će biti tenzije međi njima dvoma. Međutim, bilo je suprotno.

"Na fotografijama se jasno vidi da je voditelj uživao u Natašinom društvu, ali i da je ona njemu oprostila sve uvrede izrečene na njen račun u emisiji "Veče s Ivanom Ivanovićem". Njih dvoje su se dobro zabavljali na snimanju i izgledalo je da su veoma bliski. Neko ko ne zna celu priču ne bi verovao da ju je Ivan donedavno stalno prozivao u svojoj emisiji", rekao je izvor za "Kurir".

Podsetimo, Ivan je izrekao niz grubih šala na račun Bekvalčeve. "Čitao sam da je Natašu Bekvalac napao čopor pasa. Nije ni čudo kad je stalno u teranju", jedna je od prozivki. Ili, "Nataša za sebe kaže da je slobodna žena. Ja slobodniju dugo nisam video", Da li će posle "pomirenja" u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" Ivan zaobilaziti Natu u svojim pošalicama, ostaje da se vidi.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>