Region

Svet

Region

Vodimo vas u bioskop: Pogledajte Bitku godine - za sve ljubitelje brejkdensa! (Video)

Za sve vas koji volite brejkdens i ljubitelji ste tinejdž priča, Svet Plus vas u saradnji sa distributerskom kućom Tuck vodi na projekciju filma "Bitka godine", koji je od danas u našim bioskopima.

Vodimo vas u bioskop: Pogledajte Bitku godine - za sve ljubitelje brejkdensa! (Video)



Sve što je potrebno je da budete najbrži i pošaljete ime, prezime i broj telefona na mail adresu naše redakcije [email protected], a mi ćemo vam pokloniti 3x2 karte za projekciju sjajne tinejdžerske priče "Bitka godine", u bioskopu Tuckwood u 18 sati.

Bitka godine premijerno u Cineplexx-u! Od 28. novembra u svim bioskopima! (Video)
Kontraverzni umetnik Kris Braun jedan je od glavnih glumaca u filmu "Bitka godine" (Battle of the Year). "Nisam bio toliko oduševljen njegovom muzikom koliko sam bio zadivljen njegovim talentom. On je savršen izvođač", rekao je reditelj Benson Li.

Bitka godine je Olimpijada u brejkdensu, turnir koji se održava svake godine i koji okuplja najbolje grupe iz celog sveta. Amerikanci nisu pobedili petnaest godina. Hip hop mogul iz Los Anđelesa želi da vrati svoju zemlju na sam vrh i za trenera svog tima angažuje prijatelja, bivšeg košarkaškog trenera. Naoružani teorijom da pravi trener može od svakog tima da napravi šampione, njih dvojica okupljaju Tim Snova, najbolje B-bojse u zemlji. Na samo tri meseca do Bitke godine, od 12 talentovanih pojedinaca, oni moraju stvoriti tim koji pobeđuje.



"U ovom filmu niko ne folira. Ovi momci su sjajni i inspirisali su me da dam sve od sebe. Mnogo toga sam naučio, a i dosta prijatelja stekao", rekao je Kris Braun o ovom iskustvu.

Pogledajte trejler filma:



Autor: B.B.
Foto: TuckVision

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>