Region

Svet

Region

Premijera filma Ala je lep ovaj svet: Rasprodato u rekordnom roku! (VIDEO)

Premijera filma "Ala je lep ovaj svet" koja je zakazana za 22. septembar, izazvala je veliko intresovanje! Rasprodato je u rekordnom roku, pa se otvaraju dodatne sale!

Premijera filma Ala je lep ovaj svet: Rasprodato u rekordnom roku! (VIDEO) Screenshoot/Instagram


Za samo nekoliko dana, rasprodate su sve karte za premijeru filma "Ala je lep ovaj svet", koja je zakazana za 22. septembar u velikoj sali MTS dvorane. Zbog tolikog interesovanja, danas tokom dana biće otvorene i dodatne premijerne projekcije, koje će se održati iste večeri.Glavne junake ove ljubavne komedije čine andjeo Ljubiša (Nikola Pejaković) koji pokušava da spoji nespojivo: neafirmisanog reditelja Batu (Andrija Kuzmanović), i popularnu i harizmatičmu TV voditeljku Unu (Anđelka Prpić), a dodatno se u sve to meša policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski).


Autorsku ekipu predvodi reditelj Filip Čolović, scenarista Andrej Šepetkovski, direktor fotografije Saša Srećković, producent Aneta Ivanović dok glumačku ekipu čine Nikola Pejaković, Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.

Film  "Ala je lep ovaj svet" nastao je u produkciji kuće „Blue Butterfly“i Telekoma Srbija, a naćiće se u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zeljmle i regiona od 22.septembra.
Radnja filma:

Priča o ljubavi koja preobražava i o mogućnosti promene svakog čoveka na bolje ili na gore, u zavisnosti od toga čime se napaja …

Ljubiša, dobro nadzemaljsko biće čiji je zadatak da spoji ljude u bračnu zajednicu, već dugo je neuspešan u svom poslu. Ovog puta se zarekao da će spojiti Batu, neafirmisanog i isfrustriranog filmskog režisera i Unu Lazarević, najpoznatiju TV voditeljku i površnu mega zvezdu, autorku čuvene, pomodarske emisije ,,Šetnja sa lavom”.

Ljubiša stvara okolnosti koje bi ih sjedinile, te Una intervjuiše Batu u njegovom stanu. Posle napetog intervjua, sukoba i razbuktalih strasti, plin eksplodira i stan odleti u vazduh. Njih dvoje čudom prežive, ali, strada Batina komšinica.

Inspektor Trišić hapsi Batu zbog ubistva iz nehata i pokušaja ubistva Une. Bata biva osuđen i dospeva u zatvor, gde pokušava da preživi i vremenom postaje surovi kriminalac …


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic

Povezane vesti:


>