Region

Svet

Farma 5: Na imanju proglašeno vanredno stanje! (Video)

Juče je sneg obradovao farmere, te su pojedini istrčali napolje kako bi se, poput dece, igrali grudvanja! Međutim, radovanje nije dugo trajalo, jer je zakazan vanredni sastanak!

Farma 5: Na imanju proglašeno vanredno stanje! (Video)



Gazda Proka iznenadio je farmere kada se pojavio i sazvao vanredni sastanak. On je odmah saopštio farmerima da se na imanju u Lisoviću proglašava vanredno stanje zbog elementarne nepogode. Takođe, kazao im je da vanredno stanje zahteva i vanredne mere, te da će sada morati da rede više nego pre.

Proka je potom saopštio da ovonedeljni gazda, odnosno Marko Vukotić, mora farmerima da podeli ravnomerne uloge u vezi sa održavanjem kuće, čišćenjem snega, brigom o životinjama i slično. On je naglasio da apsolutno svi podjednako moraju da rade, te da ne sme biti izvlačenja i vrdanja.

Naravno, tokom podele zadataka i određivanja dužnosti došlo je do trzavica, pa su se "zakačili" Zorica Marković i Marko Vukotić. Crnogorski maneken je zaključio da se folkerki više ništa ne sme reći, jer skače i na najmanju sitnicu, te da je on nju poštovao i gledao na nju kao na rođenu majku, pa da zato i daje sebi slobodu da bude direktniji u razgovoru sa njom. Ipak, folkerki se to nije dopalo, pa je izribala Vukotića.

Kakogod, iako su farmeri pomislili da će, kako sneg bude napadao, imati manje posla, te da će slobodno moći da se zavuku u kuću i seoske poslove svedu na minimum, gazda Proka im je pokvario planove, pa će oni sada morati još više da se "upregnu".



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>