Region

Svet

Čabarkapina supruga hoće razvod! Uverio je nedavni porođaj Ljubine ćerke!

Takozvana "kaluđerska sapunica" koja je dizala dosta prašine u javnosti, i dalje se ne okončava. Kako se ćerka Ljube Pantović nedavno porodila, tako je zakonita supruga oca deteta, Klaudija Čabarkapa, rešila da stavi tačku na svoj brak.

Čabarkapina supruga hoće razvod! Uverio je nedavni porođaj Ljubine ćerke!



Baka Ljuba Pantović proslavila rođenje unuke! (Foto)
Klaudija Čabarkapa konačno je odlučila da podnese zahtev za razvod od Aleksandra, saznaje "Alo". Naime, Klaudija je sve do poslednjeg momenta sumnjala da je maloletna ćerka bivše farmerke i kikbokserke Ljube Pantović zaista trudna sa njenim suprugom Aleksandrom. Međutim, kako se Ljubina ćerka nedavno porodila, tako razloga za sumnju više nije bilo.

"Klaudija nije verovala da je mala Aleksandra trudna, mislila je da namerno plasira tu priču kako bi se osvetila Ljubi, čak joj je i u kuću dolazila i pričala joj da ne naseda na novinske napise, da su ona i Saša to smislili kako bi povredila majku, koja je u tom momentu bila u rijalitiju. Aleksandri je stomak bio neprimetan, tako da je Klaudija iskreno verovala da između njenog muža i maloletne devojke nema ništa", kaže izvor za "Alo".

"Kada je saznala da je njen muž Aleksandar Čabarkapa nedavno postao otac, ona je čvrsto rešila da taj brak okonča, iako sa njim ima četvoro dece. Inače, donedavno ga je redovno posećivala u pritvoru, ali kako se Ljubina ćerka porodila, tako mu više ni na pisma ne odgovara. Mnogo je povređena, i ne zna kkao će deci sve to objasniti", ispričao je izvor. On je takođe dodao i to da je Klaudiju najviše povredilo to što je maloletnu Aleksandru primila u kuću i vodila računa o njoj kad su joj roditelji okrenuli leđa.

"Kada je počela cela medijska pompa oko Saše, Ljube i Aleksandre, Klaudija je bez problema primila malu u kuću i vodila računa o njoj, hranila je, prala joj stvari, nazivala je prijateljicom, ne znajući da ona nosi dete njenog muža. Mislim da je obavestila Aleksandrovog advokata o odluci o razvodu", otkrio je izvor.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: alo.rs, vestinet.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>