Region

Svet

Farma 5: Lepi Mića psovao i na konferenciji za novinare - Nisam želeo da uvredim Turke!

Bivši farmer, koji je juče diskvalifikovan iz rijalitija zbog govora mržnje, Lepi Mića, okupio je novinare na konferenciji, kako bi i on dao svoje mišljenje o razlogu njegovog izbacivanja.

Farma 5: Lepi Mića psovao i na konferenciji za novinare - Nisam želeo da uvredim Turke!



Miroslav Pržulj, iliti Lepi Mića, novinarima je saopštio svoje razloge zbog kojih se sukobio sa Jelenom Gulubović. A objašnjavajući i prepričavajući nemili događaj, bivši farmer opet nije mogao da se suzdži od onog po čemu je najpoznatiji - od psovki.

"Pa šta je problem što sam joj rekao da se j***** sa Turcima?! To je ona meni sama rekla! Rekla mi je da jedva čeka da izađe s "Farme" kako bi se videla sa svojim Turčinom koji ima veći od Čupe. Stalno je pričala kako Čupo ima mali. Ja ne vidim problem?!", kazao je Lepi Mića.

U više navrata gospođa koja je vodila konferenciju prekidala je i opominjala Lepog Miću da pripazi kako se izražava. "Pa oni su meni govorili da sam biseksualac, gej, nazivali su me ratnim zločincem, psovali mi majku, ćerku, oca, ženu... Pa ništa. To nije govor mržnje?! Ja kada sam pomenuo Turke, nisam želeo da ih uvredim kao narod. Njega sam pominjao kao pojedinca, kao njenog dečka. Da je Italijan ili Španac, ja bih isto rekao.... Ja sam neko ko voli sav narod ovoga sveta, ali pre svega poštujem svoj i dobro znam našu istoriju ", razočarano je govorio bivši farmer.

On je još naglasio da je nepravedno izbačen i da mu je ovim naneta šteta, jer je on, kako je kazao, bio kandidat za pobedu. Ipak, neće zbog ovoga tužiti TV Pink, niti žali što će ostati bez honorara. "Ovu priliku koristim da se izvinim svima koji su se uvredili, ako su se uvredili. Ja nisam imao tu nameru i izvinjavam se svim Turcima ovoga sveta", završio je Mića.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>