Svet

Region

Uskoro drugi deo trilogije Hobit - Šmaugova pustošenja (Foto+Video)

Oskarom nagrađen reditelj Piter Džekson 2013. godine predstavlja nam film "Hobit: Šmaugova pustošenja", drugi deo trilogije urađene po romanu "Hobit", Dž.R.R. Tolkina.

Uskoro drugi deo trilogije Hobit - Šmaugova pustošenja (Foto+Video)



Radnja sva tri filma smeštena je u Srednju zemlju, 60 godina pre "Gospodara prstenova". U filmu "Hobit: Šmaugova pustošenja" nastavlja se avantura poznatog Hobita, Bilba Baginsa, koji sa čarobnjakom Gandalfom i 13 Patuljaka, pod vođstvom Torina Hrastoštita, idu u epski poduhvat – da povrate davno izgubljeno kraljevstvo Patuljaka, Erebor.



Družina je uspela da preživi prvo, neočekivano putovanje i sada su krenuli ka Istoku. Na tom putu, u prevrtljivoj šumi Mirkvud, susrešće menjača kože – Beorna i najezdu džinovskih paukova.

Nakon što su pobegli iz zamki opasnih Šumskih Vilovnjaka, uputili su se u Jezergrad i na kraju do Samotne Planine, gde se moraju suočiti sa najvećom opasnošću ikada.

 

Moraju se suočiti sa bićem strašnijim od bilo čega drugog, bićem koje neće iskušati samo njihovu hrabrost već i granice njihovog prijateljstva i svrhu samog putovanja. Sa zmajem Šmaugom.




Pogledajte trejler za ovu uzbudljivu avanturu koja je već okupirala milione gledalaca.



Autor: M.P.
Foto: Tuck

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>