Region

Svet

Farma 5: Žare Berber i Boris na tajnom zadatku - ruše vrata od WC-a!

Žare Berber i Boris Stamenković ove nedelje će zajedno biti na tajnom zadatku, a tandem će "zabiberiti" farmerima njihove posete WC-u!

Farma 5: Žare Berber i Boris na tajnom zadatku - ruše vrata od WC-a!



Zadruga je rešila da Borisu Stamenkoviću izađe u susret, ta da usvoji njegov predlog tajnog zadatka, o kojem on već nedeljama govori: da skine vrata muškog WC-a. Njemu će partner u "zločinu" biti Žarko Berber, te će ovaj dvojac morati da vrata od WC-a skine u najvećoj tajnosti, kako ostali farmeri ne bi provalili ko stoji iza toga.

U prvi mah se to činilo kao sjajna ideja, jer bi muškarci verovatno onda nagrnuli na ženski WC, zbog čega bi se dame na Farmi sigurno bunile. Međutim, Borisu je onda na pamet pala još zanimljivija ideja kojom bi skroz zabiberio neprijatnu situaciju, pa je počeo da insistira na tome da bi trebalo da se skinu i vrata od ženskog WC-a.

Na kraju, Ognjen Amidžić im je saopštio da osnovni zadatak, dakle ono što moraju maneken i makedonski voditelj da urade, jeste da se uklone vrata sa muškog WC-a, a njihovom slobodnom izboru ostavio je odluku da li će to da učine i kod "intimne prostorije" za žene.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>