Ljubav

Style

Ako vam ovo kaže u krevetu, ne verujte mu ni reč!

Ako vas je zanimalo o čemu muškarci najviše lažu tokom intimnih momenata u krevetu, i imate hrabrosti da to i otkrijete, to možete saznati upravo sada!

Ako vam ovo kaže u krevetu, ne verujte mu ni reč!



Muškarci tokom seksa najčešće lažu o svojim emocijama, što je poprilično začuđujuće u odnosu na činjenicu da žene najčešće lažu o orgazmu. Istraživanja su pokazala da i jedni i drugi obmanjuju iz istih razloga, zato što se osećaju umorno, neraspoloženo, ne žele da povrede partnera ili im je jednostavno dosadno.

Međutim, dok žene najčešće vrište ne bi li dokazale partneru da su svršile, doduše lažno, muškarci se koriste drugim metodama. Najčešća laž koju izgovaraju tokom seksa je, verovali ili ne, "Volim te".

Nakon nje, pokazuju istraživanja, sledi laž "Dušo, ti si najbolja". Ovim se koristi veliki broj muškaraca, ali seksualni terapeuti napominju da bi ove reči mogle da parališu vezu, odnosno da uprskaju stvari kada bude bilo najkritičnije.

Laž koja se takođe visoko kotirala na listi najčešćih je "Nikad ne razmišljam o drugoj dok se seksam s tobom2, s obzirom da svi muškarci, ali i žene, provlače kroz svoje fantazije druge ljude. Ovo je, terapeuti napominju, sasvim bezazleno po vezu.

I poslednja stvar koja glasi "To što radiš je odlično" je laž koja je najčešće produkt preterane pažnje, odnosno partner hvali ono što radite samo kako vas ne bi povredio. Međutim, od iskrene komunikcije zavisi i kvalitet seksa, pa bi vam bolje bilo da ovoj i svim sličnim lažima automatski stanete na put. Neće biti lako, ali se isto tako se nećete ni pokajati.

Autor: T.I.
Izvor: telegraf.rs
foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>