Region

Svet

Farma 5: Lepi Mića i Ivan Marinković u duetu vređali Simonidu! Zadruga opomenula gazdu zbog zloupotrebe položaja!

Od prvog dana na Farmi su se formirale grupice i takozvani klanovi, a kada se "klozetski klan" raspao ispadanjem Divne Karleuše nekoliko dana se na Farmi manje-više ništa nije dešavalo.

Farma 5: Lepi Mića i Ivan Marinković u duetu vređali Simonidu! Zadruga opomenula gazdu zbog zloupotrebe položaja!



Međutim, sada se pravi nova ekipa, a izgleda da su Lepi Mića i Ivan Marinković glavni zaduženi da se privuče pažnja gledalaca o kamera okrene ka njima. Tokom suđenja koja su se sinoć održavala na Farmi, Mića i Ivan su se svim silama i glasnim žicama trudili da ostanu u centru pažnju, a toliko su se uživeli da su izvređali Simonidu do te mere da je Zadruga poslala pismo.

Naime, njih dvojica su Simonidu nazivali svinjom, krmačom, debelom i drugim imenima. U slučaju u kom je Simonida trebalo da bude sudija, Ivan je čitajući pismo umesto njenog imena pročitao "Pajče", pa je stiglo još jedno pismo upozorenja za Ivana. U njemu je stajalo da niko nema pravo da menja sadržaj pisma koje stigne od Zadruge i da će u suprotnom biti kažnjen.

U narednom pismu Zadruga je opomenula i Lepog Miću i Ivana Marinkovića zbog ogovaranja Edina Škorića i spominjanja privatnih stvari u razgovoru iza wc-a, a posle toga više apsolutno nije moglo da se razazna ko šta govori jer su i Lepi Mića i Ivan Marinković počeli da viču kako bi se odbranili.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>