Svet

Region

Zabranjeno pušenje: Majli Sajrus će ipak odgovarati zbog džointa na sceni?! (Foto)

S obzirom da je posedovanje marihuane u Holandiji dozvoljeno na količinu manju od 5 grama, Majli Sajrus neće odgovarati za istu, ali možda hoće jer je džoint zapalila na javnom mestu, gde inače važi zabrana pušenja!

Zabranjeno pušenje: Majli Sajrus će ipak odgovarati zbog džointa na sceni?! (Foto)



MTV dodela nagrada u Amsterdamu: Keti Peri visila sa plafona, Majli Sajrus zapalila džoint! (Foto)
Izgleda da šokantni nastup Majli Sajrus na dodeli MTV nagrada u Amsterdamu, kada je pevačica na sceni zapalila cigaretu za koju su se svi složili da je zapravo džoint, neće ostati samo kao još jedan u nizu kontroverzni momenat poznate zvezde.

Po svemu sudeći, amsterdamske vlasti istražuju kako je bivša Diznijeva zvezda uspela da prekrši pravilo, te da zapali cigaretu u prostoru u kojem je inače pušenje zabranjeno.

Dvorana u kojoj je održana dodela MTV nagrada ima striktna pravila koja su očito kompromitovana kada je vlasnica hita "Wrecking Ball" tokom primanja nagrade za najbolji video na sceni zapalila džoint. "Primili smo žalbe u vezi sa pušenjem na javnom mestu, koje je emitovano i na televiziji. Moraćemo to da istražimo", kazali su "čuvari reda" holandske prestonice. Takođe je rečeno i da će nadležni organi morati da se sastanu sa menadžmentom kompromitovane dvorane ne bi li prodiskutovali o svim detaljima sporne nedeljne večeri.



"U Holandiji postoji zabrana pušenja na javnim mestima, te svi zaposleni imaju prava na nepušačko okruženje, a to naravno uključuje i ljude koji su radili iza kamera", rečeno je.

Izgleda da nije samo višemilionsko gledalište kraj malih ekrana bilo šokirano Majlinim postupkom. Portparol arene u kojoj se desio kontroverzni momenat, Deni Damon, novinarima je rekao da su svi postupkom kontroverzne Majli bili šokirani i zatečeni. "Jednostavno nismo mogli pravovremeno da odreagujemo od iznenađenja", kazao je on, i dodao da nakon razgovora sa nadležnim policijskim organima odlučiće se o daljim koracima.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>