Svet

Region

Tvorci legendarne serije potvrdili: Moguć nastavak Crne Guje!

Mnogobrojni ljubitelji kultne serije "Crna Guja" će po svemu sudeći svoje urnebesno smešne junake ponovo gledati na TV ekranima, jer su producenti serije nagovestili moguć nastavak ovog televizijskog hita.

Tvorci legendarne serije potvrdili: Moguć nastavak Crne Guje!



Ukoliko izuzmemo specijal epizodu emitovanu 2000. godine, otkad je emitovana poslednja epizoda serije "Crna Guja" davne 1089. godine nije bilo naznaka da će se serija možda ponovo snimati. Ipak, scenarista Ben Elton pobudio je maštu obožavaoca Crne Guje izjavom da postoji mogućnost nastavka.

"Crna Guja nije završen. Nikada zvanično nismo potvrdili da je kraj", rekao je Ben Elton britanskim medijima. I producent Džon Lojd dao je dodatnu nadu: "Uvek je postojala ideja da poslednja epizoda treba tragično da se završi, ali i da nikada nije odlučeno da to bude i poslednja sezona. Cenim da to još uvek nismo ni odlučili."

Tvorci čuvene serije potvrdili su da su o tome u avgustu razgovarali i sa glavnom zvezdom, glumcem Rouanom Atkinsonom, te se nadamo da će se ekipa ljudi koja stoji iza legendarnog Crne Guje složiti da je došlo vreme za nastavak njegovih avantura.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Crni Guja

Povezane vesti:


>