Region

Svet

Stanija u Plejbojevoj vili: Nadmašila čuvene zečice! (Foto)

Stanija Dobrojević, iako se vratila iz Amerike, ne prestaje da kači footografije koje je usnimila tokom svog boravka "preko okeana", a ni ne čudi, s obzirom na materijal kojim raspolaže.

Stanija u Plejbojevoj vili: Nadmašila čuvene zečice! (Foto)



Stanija Dobrojević i Filip Panajotović zajedno u Novom Sadu: Teretana, nabavka, pa romantična noć! (Video)
Društvene mreže su se opet užarile! Razlog - a šta drugo, do seksi fotografije Stanije Dobrojević. Najpoznatija srpska starleta, bivša učesnica rijalitija Farma i Survivor, ne prestaje da sa svojom fanovima deli fotografije koje je usnimila tokom svog boravka u Americi. Na njihovu veliku radost! Jer, Stanija je i novim fotkama, po ko zna koji put pokazala, da ima telo na kojem ne verujemo da joj neko ne bi pozavideo.



Stanija Dobrojević obara sa nogu: Seksi od glave do pete! (Foto)
Srpska seks bomba obrela se u svetskoj prestonici seks simbola - u Plejbojevoj vili! Kao gost na luksuznoj zabavi kraj bazena, Stanija je u izazovnim odevnim kombinacijama prošetala bujno poprsje i savršenu guzu, te svojim šarmom nadmašila i Plejbojeve zečice!



Cvet u dugoj kosi, minijaturan šorts, bikini preko bujnih grudi, seksi, zategnuto telo i čuveni Stanijin osmeh, očigledno su dobitna kombinacija za ulazak u najprestižniju vilu sveta šoubiznisa.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>