Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović - Zorica Marković je mokrila u posudu za vodu!

Svima je jasno da su dojučerašnje drugarice Jelena Golubović i Zorica Marković zagrizle "jabuku razdora", te farmerke više ne štede ružne reči kada govore jedna o drugoj.

Farma 5: Jelena Golubović - Zorica Marković je mokrila u posudu za vodu!



Golubovićeva više ne gaji simpatije prema folkerki Zorici MArkovi, te nakon što je njen predlog teksta za himnu farme proglasila katastrofom, ona sbaku priliku koristi da kaže nešto na račun Zorice. Ovog puta, folk zvezduje optužila da je malu nuždu vršila u posudi za vodu!

Rediteljka se raspričala sa Ivanom Marinkovićem i Lepim Mićom, sa kojima inače provodi sve više vremena, a tema njihovog ćaskanja bila je uprevo Zorica Marković. Povela se priča kako je Zorica Lepog Miću ogovarala na sva usta, i da je zapravo imala dve taktike u vezi sa njim. Jedna je bila da ga fizički napadne, a druga da ga napadne informacijama nezavismo od Farme, a kojima folkerka raspolaže s obzirom da su iz iste branše. To se pre svega odnosilo na informacije u vezi sa pevačem Šerifom Konjevićem, sa kojim je Lepi Mića očigledno u sukobu.

Potom je Golubovićeva kazala da Zoricu više ne simpatiše, jer ju je jako povredilo to što ju je nazvala prljavušom, iako je rediteljka mislila da joj je ona prijatelj.

Da začini svoju priču, Jelena je u poverenju otkrila Ivanu i Lepom Mići da je videla Zoricu Marković kako vrši malu nuždu u kupatilu, ali u posudi za vodu! Još im je kazala da ako ne veruju, neka prate folkerku kada krene u kupatilo, pa nek se i sami uvere u to. Takođe ih je zamolila da tu tajnu ne otkrivaju nikome, jer hoće da je zadrži za sebe i eventualno iskoristi ako je Markovićka napadne.

Farmeri su izgleda postali mnogo sofisticiraniji, te umesto dosadašnjih direktnih sukoba, svađa i uvreda, sve se više preorijentišu na rat informacijama.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>