Svet

Region

Preljubnik: Vil Smit prevario ženu sa koleginicom Margot Robi! Uhvatili ih na delu!

U holivudskim kuloarima već se dugo šuška de se glumac Vil Smit razvodi od svoje žene Džejde, sa kojom je 15 godina u braku, a sad dežurne tračare imaju i dokaz - fotografije koje su zabeležile preljubu slavnog glumca!

Preljubnik: Vil Smit prevario ženu sa koleginicom Margot Robi! Uhvatili ih na delu!



Američki tabloidi konačno imaju i dokaz za tvrdnju da je holivudska zvezda Vil Smit preljubnik! Naime, paparaci su usnimili slavnog glumca u intimnim momentima sa koleginicom Margot Robi. Serija fotografija pokazuje ovaj par kako se grle, a potom skidaju majice jednom drugom! Naposletku, na najškakljivijoj fotki, 23-ogodišnja Margot pokazuje Vilu svoje gole grudi!

Inače, Vil i australijska glumica Margot su zajedno radili na filmu "Focus", te su se tokom snimanja i zbližili. Američki tabloidi tvrde da su fotografije nastale tokom poslednjeg dana snimanja, kao i da je čitava ekipa koja je radila na setu znala za aferu ovih glumaca.

Čim je saznala za fotografije svoga muža u zagrljaju druge žene, Džejda Smit je skinula venčani prsten sa ruke. "Uvek sam mu govorila da može da radi šta god poželi, dokle god može da se pogleda u ogledalo i da bude u redu sa samim sobom. Sami donosimo sopstvene odluke i spremni smo da za svaku preuzmemo odgovornost",  kazala je Džejda Smit.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>