Svet

Region

Kris Džener napunila 58 godina, možete li da verujete? (Foto)

Voditeljka, majka, baka i menadžerka, do skoro i supruga Kris Džener juče je proslavila 58. rođendan, a sudeći po njenom izgledu niko joj ne bi dao ovoliko godina.

Kris Džener napunila 58 godina, možete li da verujete? (Foto)



Majka šestoro dece i pomajka još četvoro imala je uzbudljivu godinu iza sebe. Sem što je njen šou bio pred gašenjem, prošla je kroz razvod od Brusa Dženera, a i njene ćerke priredile su joj mnogo uzbuđenja - lepih i ružnih. Kao menadžerka svojih ćerki, ipak može biti zadovoljna makar na poslovnom planu, jer se one odlično snalaze u svom poslu i rade ga najbolje što mogu.



Kim Kardašijan verila se sa Kanjenom Vestom, nakon što se porodila, pa se može reći da je ova incidentna starleta napokon sredila svoj život i majci priredila nekoliko prijatnih stvari ove godine. Međutim, njena sestra Kloi Kardašijan ne može da se pohvali istom situacijom. Iako nije ništa kriva, njen suprug Lamar Odomo svakako je zadao nekoliko razloga za sekiraciju kompletnoj porodici Kardašijan nakon što je odbio da se podvrgne lečenju od narkotika.



Ipak, bore od nerviranja ne vidi se previše na licu Kris Džener, a možda su njene ćerke ipak uspele da izbalansiraju svoj život sa dobrim stvarima i svojoj majci prirede mnogo više razloga za sreću nego za nerviranje.

S obzirom da je Kris Džener sada slobodan žena, možda joj je razvod zapravo prijao, pa je to još jedan od razloga zašto ova dama i nakon proslavljenog 58. rođendan izgleda bolje nego ikada.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>