Region

Svet

Divna Karleuša: Ne znam da se tučem, ali znam da čupam!

Divna Karleuša je po izlasku sa Farme izjavila da je morala da počupa Jelenu Golubović, zbog čega je kažnjena direktnom nominacijom, jer se na prostakluk odgovara jedino prostaklukom.

Divna Karleuša: Ne znam da se tučem, ali znam da čupam!



Dojučerašnja farmerka Divna Karleuša je, gostujući u Jutarnjem programu na TV Pink, kazala da joj nije žao što je počupala Jelenu Golubović, zbog čega je direktno nominovana, i da je ranije sebi rekla da će Golubovićki svakako vratiti na neki način ukoliko nastavi da joj vređa ćerku.

"Ja nisam osoba koja zna da se tuče, ali zato znam da čupam", našalila se Divna. "Počupala sam je nekoliko puta, pokidala lančić, a onda sam razmišljala šta bih još mogla da joj uradim", ispričala je Karleuša.

"Jelena Golubović je posebna priča", rekla je Divna, napominjući da je bila veoma razočarana što se ona, Divna, našla kao povod Golubovićevoj da stalno napada njenu ćerku Jelenu.

"Rekla sam sebi, dosta je bilo! Prostakluk izaziva prostakluk! Uopšte nisam ni znala kako sam predstavljena u medijima, da li kao neki mlakonja koji je stalno u kuhinji... Morala sam da joj vratim, nisam mogla više da trpim to što blati moju ćerku", kategorično je zaključila bivša farmerka.

Autor: T.I.
Foto: Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>