Region

Svet

Farma 5: Ivan - Saro, ja tebe volim i voleću te! Sara - Volim Akija, on ume sa ženama! (Video)

Ivan Marinković i dalje ne odustaje od Sare Trajanović, iako je ona više puta glasno i jasno rekla da je zaljubljena u Andriju Akija Markovića.

Farma 5: Ivan - Saro, ja tebe volim i voleću te! Sara - Volim Akija, on ume sa ženama! (Video)



Farma 5: Sara Trajanović i dalje zaljubljena u Akija! On u kafane izlazi sa Sarinom mamom!
Ivanu Marinkoviću đavo ne da mira, pa je sinoć opet počeo sa pričom kako je zaljubljen u manekenku, a i da misli da i ona njega voli. Pred okupljenim farmerina i Lepi Mića je podržao Ivanovu priču, te kazao da misli da Sara voli Ivana, ali da je problem u tome što on nema finansija kao zvezda Granda Aki. "Da je Ivan pevač narodne muzike, bilo bi drugačije", kazao je Lepi Mića, a oda počeo da omalovažava Akija.

On je narodnog pevača nazivao "Klempom" i ubeđivao Saru da je ona po fizičkom izgledu daleko ispred njega. S druge strane, Sara je branila Akija, govoreći kako je on divan, i da je ona zaljubljena u njega. "On je mene osvojio na drugi način. Inteligentan je, perspektivan i ume sa ženama", branila je Sara svog dragog.

"Ma kakve kvalitete?! On je ovde bio zaljubljen u Staniju, pa ga je i ona poslala kući", nije se dao Lepi Mića, pa je pričao i o prošlom serijalu rijalitija, u kojem su farmeri bili i Aki i Stanija Dobrojević.

I Ivan je bio uporan, te nastavljao sa svojim ljubavnim izjavama. "Ja tebe volim i voleću te",  kategorično je rekao, i dodao "Ti ne možeš bez mene! Ja ti čak i jabuke donosim u krevet!"

Naposletku, Sara je priznala da joj je Ivan drag. "Ja njega obožavam, ali mi smo kao Tom i Džeri. Za srce me je ujeo! Dugo sa njim nisam pričala, ali sam na kraju prešla preko svega", kazala je manekenka i dodala da kad je došao Aki, bilo kakva priča sa Ivanom u romantičnom smislu se i završila.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>