Svet

Region

Alisa Milano okupila staru ekipu: Rado bi snimile film Čari, rimejk serije ne treba da postoji!

Kada je objavljena vest da CBS planira da napravi rimejk serije "Čari" fanovi, ali i bivši glumci, bili su podeljenog mišljenja. Jedni su presrećni zbog ove ideje, dok drugi misle da bi se na taj način oskrnavila prvobitna verzija serije.

Alisa Milano okupila staru ekipu: Rado bi snimile film Čari, rimejk serije ne treba da postoji!



Sprema se rimejk serije Čari
Alisa Milano prva je pokazala svoje nezadovoljstvo kada je na Tviteru napisala da joj se čini kao da je ta serija juče snimljena i da je prerano za rimejk.

Ipak, kasnije je dodala: "Ja bih definitivno snimila film "Čari", a vi devojke?", spominjući koleginice iz serije Šenen Doerti, Holi Meri Kombs i Rouz Mekgovan. Iznenađujuće je što joj je prva odgovorila Šenen, sa kojom je inače u lošim odnosima. "Vrlo rado! Serija je ostavila veliki broj nerazjašnjenih stvari i bilo bi materijala za dobar film", napisala je glumica, a u diskusiji oko filma njih dve su se konačno i pomirile.

Sem što je nezadovoljstvo zbog serije podelila na Tviteru, Alisa MIlano napisala je otvoreno pismo CBS-u koje je objavila na internetu, a u kome je objasnila zašto bi bilo dobro snimiti film "Čari", a loše snimiti seriju.

Autor: M.P.
Foto: blog.zap2it.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>