Region

Svet

Počinje tradicionalni dvanaesti Dečiji sajam (Foto)

Najlepša dečija manifestacija u regionu počinje u petak na Beogradskom sajmu u hali 3. Campina puddis dečiji sajam, trajaće od 01. do 03. novembra, a organizatori pored bogatog programa, pripremaju i dosta iznenađenja za mališane i njihove roditelje.

Počinje tradicionalni dvanaesti Dečiji sajam (Foto)



Branko Kockica sa mališanima na Dečijem sajmu (Foto)
Svečano otvaranje sajma je u petak u 14 časova. Oko 100 izlagača predstaviće svoje proizvode za decu, a neki od njih pripremili su i posebna iznenađenja za posetioce. Veliki popusti, čak i do 30% obradovaće sve one koji budu odlučili da obraduju svoje najmlađe i kupe nešto od raznovrsne ponude koju nude izlagači: obuće za decu, odeće za decu, opreme za bebe, hrane, slatkiša, zatim knjiga, filmova, časopisa, muzike za decu i još dosta toga.



Mališani će moći da uživaju u zabavnom programu koji ih očekuje kako na bini, tako i na sportskom terenu. Specijalan program pripremaju i Saobraćajna policija, Agencija za bezbednost saobraćaja, koja će decu podučavati osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju, zatim Vatrogasna brigada, a sa njima će se družiti i vitezovi iz Svibor saveza Srbije.



Veliki broj nagradnih igara očekuje najmlađe, a i ovoga puta moći će da uživaju u Campina puddis feir play fudbalskoj ligi, zatim poslednjeg dana Dečijeg sajma na sporskom terenu održaće se i Evy baby ples za bebe i Campina puddis poligon spretnosti, dok će na bini po prvi put biti organizovano i takmičenje najmlađih u osvajanju proizvoda.

Koliko je ova manifestacija značajana za pravilan rast i razvoj dece govori i to što su ga podržale državne institucije: Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za obrazovanje dečiju zaštitu i Skupština grada Beograda.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>