Region

Svet

Najlepša Srpkinja razočarana plasmanom na izboru za Miss

Lidija Kocić, srpska predstavnica na izboru za "Miss Universe" kaže da je jako razočarana svojim plasmanom u Las Vegasu, gde je pobedu odnela Jimena Navarete iz Meksika.

Najlepša Srpkinja razočarana plasmanom na izboru za Miss



"Jako sam razočarana jer je politika opet trijumfovala! Međutim, diplomatija nalaže da se ipak čestita. Dala sam svoj maksimum predstavljajući Srbiju i zato sam spokojna. Veoma lepo sam se provela u gradu najvećih zabava. Prezadovoljna sam devojkama, sve smo postale izuzetne drugarice i već se dogovaramo da idemo u posetu jedna drugoj. To je najveća nagrada jer sam dobrodošla u mnoge zemlje sveta. Ovo je bilo neverovatno iskustvo. Viva Las Vegas"!

Vesna Jugović vlasnica agencije "Miss YU", tvrdi da je i ovoga puta na izboru bilo lobiranja:

"Lobiranja je bilo i uvek će ga biti. Nakon što je meksička lepotica ponela titulu najlepše, nacionalna direktorka meksičkog izbora za mis i bivša mis univerzuma Lupita Džons mi je rekla: „Napokon”! Sala je bila puna meksičkih navijačica, a atmosfera kao na utakmici. Naša Lidija Kocić dostojanstveno je predstavljala Srbiju. Nije reč smo o pojavljivanju na finalnoj večeri, već je mesec dana ovaj magistar nauke govorila i postojala u ime Srbije. Navale obožavalaca koji su i posle izbora tražili autograme najbolje govore o Lidijinoj popularnosti".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>