Region

Svet

Irina Radović i Goca Tržan prošetale modnom pistom (Foto)

Na Beogradskoj nedelji mode u ulozi manekena između ostalih poznatih ličnosti našle su se i Irina Radović, voditeljka Prve televizije i Goca Tržan koju trenutno gledamo u šouu Tvoje lice zvuči poznato.

Irina Radović i Goca Tržan prošetale modnom pistom (Foto)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Goca Tržan - Džej ili iskvarcovani Miša Janketić?! (Foto)
Prve večeri 34. Perwol Fashion Week-a, australijski brend obuće UGG Australia predstavio je kolekciju za sezonu jesen/zima 2013/14, inspirisanu ulicama Nju Orleansa. Čizme sa šljokicama, leopeard printom u svim mogućim bojama, "military" dezenom, kožnim mašnama i nitnama nosilo je nekoliko poznatih dama među kojima je bila i voditeljka Irina Radović, koja je pistom prošetala u društvu svoje ćerkice Iskre.

Goca Tržan: Ja sam mala, debela viršla sa cirkonima! (Foto)
Iste večeri prisutni su imali priliku da vide i reviju koju su mnogi sa nestrpljenjem čekali, i kolekciju Irene Grahovac za sezonu jesen-zima 2013/14, inspirisanu izgledom pop i rok ikona. Crna streč koža, jake boje u krznu i neobični detalji asocirali su glamur muzičke scene. U ulozi manekenke među ostalim poznatim damama bila je i Goca Tržan.

Kao što smo imali prilike da vidimo u šouu Tvoje lice zvuči poznato, Goca se uspešno snalazi u različitim ulogama. Već u narednoj epizodi šoua videćemo je u ulozi



Autor: B.B.
Izvor: Prva.rs
Foto: Click

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>