Style

Ljubav

Modna pravila sestara Kardašijan: Izgledajte vrhunski u svakoj prilici! (Foto)

Najpoznatije svetske rijaliti zvezde, sestre Kardašijan, postale su i prave trendseterke, te pored toga što uspešno vode svoju modnu liniju, besplatno daju i savete kako u svakoj prilici izgledati vrhunsko.

Modna pravila sestara Kardašijan: Izgledajte vrhunski u svakoj prilici!  (Foto)



I pored trenutnih brakorazvodnih problema koje ima, Kloe Kardašijan je rešila da joj ništa ne staje na put u ideji da novom linijom "Kardashian Kollection of knock-out party dresses for Lipsy" dovede sestre Kardašijan u sam vrh modnog sveta. Uz to, sestre su rešile i sa vama da podele neke od saveta kako da izgledate najbolje u svakoj prilici.

Nosite garderobu pogodnu za noć i dan

"Čipka je sjajna i za noć i za dan. Volim je na leđima, ili crvenu čipkastu haljinu dugih rukava sa srcolikim dekolteom koja zaista ističe žensku figuru. Idealna i za seksi večernji koktel, a i za ugodan dan na poslu", kaže Kloe.

Sređene od glave do pete


"Od najboljeg aksesoara, preko šminke do donjeg veša. Sve je u detaljima", rekla je Kim.

"Moda nije samo u garderobi, stvar je da komplet budete sređene, a naša mama i baka su nas tome definitivno naučile i ja sam im veoma zahvalna. Mama nam je uvek pričala da treba o svemu da vodimo računa. Sećam se još kada sam bila mala kako je stalno radila tretman lica, manikir i pedikir", dodala je Kloe.


Foto: Terry Richardson

Krećite se u skladu sa garderobom

"Volim crni kombinezon od čipke iz naše kolekcije jer u njemu mogu slobodno da se krećem bez bojazni da će nešto da se vidi. Nosila sam ga u Vegasu i istovremeno sam se osećala seksi i kul, dovoljno pokazuje, ali je i odgovarajući, lako se nosi a istovremeno je udoban", rekla je Kortni.

Dodajte aksesoar i spremne ste!

"Preko dana iskombinujte seksi haljinu i prebacite blejzer kako biste postigli klasičan izgled. Onda ga kasnije skinite kako biste pokazale seksi dekolte i dobile idealan izgled za veče", Kloe savetuje.

"Sve je u aksesoaru. Idite od ravnih cipela do štikli, ili od velike dnevne torbe do večernje torbice. A onda dodajte i malo boje na vaše usne", završava Kortni.

Autor: T.I.
Izvor: cosmopolitan.rs
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>