Region

Svet

Farma 5: Marijana Leontijević pohvalila Edina i Jelenu jer su priznali vezu, a Vukotić ne priznaje ljubljenje!

Sinoć su farmerima gledaoci postavljali pitanja, a ova ideja produkcije napravila je pravu pometnju na Farmi, jer su učesnici iz pitanja zaključili mnogo toga što nisu znali.

Farma 5: Marijana Leontijević pohvalila Edina i Jelenu jer su priznali vezu, a Vukotić ne priznaje ljubljenje!



Ovom prilikom Edin Škorić i Jelena Jovanović priznali su da su se ljubili i da su u vezi, a vodila se priča i oko Marijane Leontijević i Marka Vukotića. U dvorištu su Marijana, Romana Lepi Mića i Ivan Marinković razgovarali o manekenkskom paru, a farmeri su Marijani skrenuli pažnju kako Marko od nje "pravi budalu".

Farma 5: Farmeri odgovarali na pitanja gledalaca, Edin Škorić priznao da su Jelena i on u vezi!
On ide okolo i svima priča kako ga ona ne zanima, dok ona isto tako ide okolo i svima priča da je zaljubljena u njega. Lepi Mića je konstatovao kako je to Vukotićeva taktika da sačuva vezu sa devojkom koju ima van Farme, ali je takođe dodao: "Kakva je to veza i devojka koju nije video šest meseci?!".

Kasnije je Marijana pričala sa Edinom i Jelenom Jovanović o njihovoj vezi i rekla kako je hrabro i lepo od njih što su sve priznali, verovatno pod utiskom sopstvene situacije. Na kraju je manekenka dodala kako će i ona isto tako priznati da se poljubila sa Markom Vukotićem.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>