Svet

Region

Čarli Hanam otkriva zbog čega je odustao od uloge u Pedeset nijansi sive!

Čarli Hanam, koji je nedavno odustao od uloge Kristijana Greja u "Pedeset nijansi sive", podigao je dosta prašine tom svojim odlukom, a sada objašnjava i zbog čega je to učinio.

Čarli Hanam otkriva zbog čega je odustao od uloge u Pedeset nijansi sive!



"Posvećen sam poslu. Volim da se fokusirem i skoncentrišem na zadatak, međutim bio sam veoma zauzet u poslednje vreme zbog porodičnih problema, te nisam mogao u potpunosti da se posvetim toj ulozi", rekao je slavni glumac.

Inače, Hanamov otac preminuo je u maju ove godine, pa su to te porodične nedaće zbog kojih glumac nije mogao u potpunosti da se posveti ulozi kontroverznog Kristijana Greja. "Nakon te nesreće trudim se da ostanam pozitivan, i da što više vremena provedem sa svojom porodicom", kazao je Hanam.

Inače, 33-ogodišnja zvezda serije "Sinovi anarhije" trenutno se nalazi u Engleskoj, gde je u toku snimanje šeste epizode ove hit serije. "Ostalo je još nekoliko epozoda do kraja. Svi smo tokom snimanja postali kao prava porodica, i jako smo se zbližili, tako da će kraj serije biti jedan tužan završetak kada ćemo jedni drugima morati reči zbogom", priznao je glumac.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: flickeringmyth.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>