Region

Svet

Farma 5: Japa Jeleni Jovanović - Kako si mogla da legneš sa Edinom?!

Jelena Jovanović i njen bivši dečko Japa razgovarali su iza sena, a na kraju je došlo do manje rasprave između njih dvoje. Japa je njoj objašnjavao da joj ne želi ništa loše, a ona se konstantno branila.

Farma 5: Japa Jeleni Jovanović - Kako si mogla da legneš sa Edinom?!



Pevačica, glumica i "Plejboj" devojka rekla je da ništa više ne može da je upropasti i da je ne zanima ko je sve napada. Japu je interesovao odnos Jelene i Edina Škorića koji se rodio na Farmi, a ona nije želela da priča o tome.

Farma 5: Japa napao Jelenu Jovanović na ulasku, pre Farme rekao da je podržava! (Foto)
"Kako je to moglo da ti se desi? Samo me to zanima!", pričao je Japa Jeleni, a ona mu je govorila da nije njegov problem, niti bilo čiji, sa kime je ona legla u krevet. Jelena je još sinoć rekla Edinu da ništa ne može da je povredi, jer je već dovoljno povređena u životu, a isto je ponovoila i Japi, dodajući da može samo da se trudi da je iznervira nekim uvredama i ružnim rečima.

"Bili smo godinu dana zajedno, što bi ti meni polagala račune? Ušla si ovde, legla sa Edinom u krevet, ljubila se sa njim iza wc-a. Što bi ti meni polagala račune?", ironično je pričao Japa dok su šetali, a onda su prošli stolu i ostalim farmerima gde su nastavili raspravu. Edin Škorić odmah je napustio sto i otišao, a njih dvoje nastavili su raspravu gde je Jelena rekla Japi da ne može ničime da je uvredi i uputila mu niz uvreda.

Autor: M.P.
Foot: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>