Region

Svet

Farma 5: Japa napao Jelenu Jovanović na ulasku, pre Farme rekao da je podržava! (Foto)

Sinoć je na Farmu ušao bivši dečko Jelene Jovanović koji je razočaran njenim ponašanjem i novom vezom sa Edinom Škorićem.

Farma 5: Japa napao Jelenu Jovanović na ulasku, pre Farme rekao da je podržava! (Foto)



Japa i Jelena glume zajedno u seriji "Savršen dan" i zajedno su snimili istoimenu pesmu, a trebalo je da na Farmu uđu zajedno, ali je došlo do promene plana. Jelena Jovanović je Japu na ulasku dočekala zagrljajem, ali joj je on sklonio ruke i odgurnuo je, a onda prokomentarisao: "Nemoj te fore sad, kao ljubim te... Sve sam video".

Nakon prvobitnog šoka Jelena je sela na čelo stola zajedno sa Japom, a on joj je nekoliko puta odbrusio pa ga je ona pitala šta nije u redu. "Nemoj da se foliraš, ti najbolje znaš zašto. Sve sam video, peti dan si prestala da mi se nadaš".


Foto: TV Pink

Farma 5: Bivši dečko Jelene Jovanović ušao na imanje!
Jelena se potresla zbog Japinog ponašanja, a onda je izašla napolje sa Divnom i Edinom kako bi se smirila i prokomentarisala bivšeg dečka. Edin joj je rekao da se ne nervira, a ona je konstatovala kako je Japa verovatno na tajnom zadatku i dodala da više ništa ne može da je iznervira.

Inače, pre tri dana Aleksandar Marinković Japa oglasio se na Fejsbuku i napisao da podržava Jelenu Jovanović. Podsećamo, to je bilo nakon njenog ljubljenja sa Edinom i tada nije imao problem sa njihovom navodnom vezom.



"Želim da kažem nešto vezano za natpise koji se pojavljuju po novinama. Drugari, pustite novinare da rade svoj posao. Neka, što više to bolje. Za Jelenu Jovanović imam samo reči hvale. Dobar mi je drug i dobar saradnik. Ne smeta mi njeno ponašanje na Farmi, navijam za nju i bodrim je. Kad se sve završi, lako je govoriti o našem odnosu i polemisati da li je prijateljski ili nije, kad ona nema mogućnost sada da se izjasni.

Jelena Jovanović pre Farme 5 sa Japom snimila duet! (Foto+Video)
Neki ljudi se prodaju jeftino za malo medijskog prostora, pa su u stanju svašta da izgovore. Mislim da je samo ljubomora u pitanju. Jeca i ja smo do sada mnogo postigli zajedno na poslovnom planu i mislim da ćemo nastaviti kad izađe. Podržavam je. Tekst u novinama o meni nije bitan, važno je da je slika što veća. Kada se Farma završi, daćemo izjavu zajedno, do tada nemam više komentara", napisao je Japa pre tri dana na svom Fejsbuk profilu, a sinoć kada je ušao na Farmu ničime nije pokazao da voli Jelenu i da je poštuje kao prijatelja i saradnika, iako nije na tajnom zadatku vezanom za nju, već treba da osvoji poverenje Simonide Ačević kako bi ostao na Farmi kao regularan takmičar.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>