Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović podbacila na kvizu znanja - Haiku je kineski ljuti sos!

S obzirom da je Paklena nedelja na imanju u Lisoviću u toku, farmeri su sinoć umesto žurke dobili test znanja!

Farma 5: Jelena Golubović podbacila na kvizu znanja - Haiku je kineski ljuti sos!



Sinoć su se farmeri susreli sa novim izazovom: morali su da pokažu kako stoje sa opštom kulturom i informisanošću! Naime, Ognjen Amidžić im je predočio da će umesto pijanke i zabave imati test znanja, a pitanja koja im je postavljao bila su ona uobičajena pitanja iz opšte kulture, kao što su ona koja su se ticala Prvog i Drugog svetskog rata , kao i drugih najvažnijih istorijskih podataka.

Naposletku, odgovori su sumirani i dobijeni rezultati: najinformisanijima, da ne kažemo najpametnijima, pokazali su se Edin Škorić, Divna Karleuša, Zorica Marković, Mis Svetlana i Boris Stamenković. Ova "zlatna petorka" je dala tačne odgovore na sva pitanja!

Najviše (pod)smeha izazvali su odgovori rediteljke Jelene Golubović koja je na pitanje šta je haiku (inače, vrsta japanske poezije) odgovorila da je to kineski  ljuti sos, a takođe nije znala ni da objasi šta je to dekadencija. Njenim neznanjem naročito su se naslađivale Divna Karleuša i Mis Svetlana, jer je upravo njih dve Golubovićka često nazivala nepismenim novinarkama.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>