Region

Svet

Region

Novak Đoković u filmu o Beogradu: Svetska premijera 19. oktobra u Sava centru (Video)

Autor dokumentarca "Težina lanaca" Boris Malagurski snimio je film o srpskoj prestonici, a u ovom ostvarenju o Beogradu pojavljuje se i naš proslavljeni teniser i miljenik nacije Novak Đoković.

Novak Đoković u filmu o Beogradu: Svetska premijera 19. oktobra u Sava centru (Video)



Svetska premijera filma o srpskoj prestonici pod nazivom "Beograd - sa Borisom Malagurskim" zakazana je 19. oktobra u "Sava Centru", a film će, simbolično, svoje prvo prikazivanje imati u Beogradu. U njemu se pojavljuje i Novak Đoković, a svoje oduševljenje prvi reket sveta podelio je sa fanovima na Fejsbuku i pozvao na premijeru: "Beograde, Beograde, volim tvoje nasmejane ulice; sa nama i u nama živiš tiiiii... Ovog vikenda je premijera filma o Beogradu u kojem se i ja pojavljujem Nadam se da će ovaj film privući mnoge ljude i pokazati lepote našeg glavnog grada... Je l' idete?", napisao je teniser.  "Ovo je jedan od najzabavnijih gradova u svetu", kaže Novak Đoković u trejleru, a šta je još imao da kaže videćemo nakon premijere.

Ideja Borisa Malagurskog bila je da prikaže onaj deo Beograda koji stranci nisu uspeli. Kako on kaže, stranci koji su snimali filmove o našoj prestonici trudili su se da prikažu noćni život koji je na zavidnom nivou u odnosu na ostale gradove Evrope, ali "nije njegova glavna karakteristika". Autor filma odrastao je daleko od Beograda, ali se pre nekoliko godina vratio, a ideja je da u ovom filmu predstavi dušu glavnog grada, ali i kako je lako u Beogradu steći prijatelje i od nepoznatih prolaznika dobiti pomoć.

Novak Đoković će na najbolji mogući način pokazati dobre strane Beograda, s obzirom da se teniser može svrstati među najsvetlije "proizvode" naše prestonice.

Pogledajte trejler ovog filma.



Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>