Region

Svet

Farma 5: Marijana Leontijević se ljubila sa Markom, on zabrinut za verenicu! (Video)

Marijana Leontijević otvorila je dušu Zorici Marović i razgovarala je sa njom o Marku Vukotiću sa kojim je spavala u istom krevetu, grlila se, a posle toga bila zaključena u kupatilu.

Farma 5: Marijana Leontijević se ljubila sa Markom, on zabrinut za verenicu! (Video)



Marijana kaže da je Romana pričala sa Markom i komentarisala manekenku, a da je on pevačici objašnjavao kako nema ništa sa njom. Manekenka je dodala da ne želi da uništi Markov život, jer on ima verenicu, a onda su i ona i Zorica počele da se smeju.

"Nisam baš odlepila, ali prija mi. Ne mogu da kažem da mi ne prija", rekla je Marijana, a Zorica joj je odgovorila: "On je meni rekao da mu nije svejedno". Dodaje i da joj je priznao kako ne zna šta će da radi sa Marijanom. Ova zaljubljenost rezultirala je međusobnim izbegavanjem, a Zorica je savetovala manekenki da ne odustaje i ne stopira svoje emocije.

Marko Vukotić sinoć je komentarisao pred kamerama svoj odnos sa Marijanom. Rekao je da ga je stvarno strah kako je sve to prikazano i "isečeno" i šta bi njegova verenica mogla da pomisli. Dodao je kako mu nije jasno iz kog razloga su ga povezivali sa Romanom i naglasio da se sa Marijanom samo šalio. Zorica Marković je, međutim, rekla u intervjuu da joj je sama Marijana rekla kako su se ona i Marko ljubili u wc-u one noći kada je ona pokušala da uđe unutra i zapali cigaretu.

Na video snimku se vidi Marijanina reakcija kada je Zorica pita da li se poljubila sa Markom, a na osnovu nje zaključite sami da li je nečega bilo ili ne.



Autor: M.P.
Foto: Ilustracija/Pink/Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>