Svet

Region

Meksikanka Himena Navarete najlepša na planeti

 Meksikanka Himena Navarete, proglašena je za mis Univerzuma na ceremoniji u Las Vegasu. Manekenstvom se bavi već sedam godina, a rekla da je bila potpuno iznenađena svojom pobedom, jer se pričalo da će pobedu odneti devojka iz Irske.

Meksikanka Himena Navarete najlepša na planeti



"Kada sam čula svoje ime, smrzla sam se! Bila sam u potpunom stanju šoka, nisam mogla ni reč da izgovorim", rekla je ona.

Za prvu pratilju proglašena je Mis Jamajke Jendi Filips, a za drugu Džesinta Kembel iz Australije.

Himena je rekla da se nada da su u rodnom Meksiku svi poludeli od sreće.

"Sigurna sam da su moji zemljaci podivljali od ponosa", rekla je ona.

Podršku preko facebooka dao joj je i Fidel Kastro, koji je na svom twitter profilu napisao, da će njena pobeda pomoći imidžu cele zemlje.


Ali kao što obično biva, lepa Himena uspela je da očara publiku i žiri lepotom i šarmom, ali tokom razgovora se baš nije proslavila.

Na pitanje šta misli o problemu dece koja bez nadzora surfuju Internetom, Himena je odgovorila sledeće.

"Verujem da je Internet nezamenljiva, neophodna alatka modernog doba".

Mis Univerzuma pokazala je više veštine i znanja u razgovoru sa novinarima posle proglašenja pobede, kada su je pitali šta misli o novom imigracionom zakonu u Arizoni.

"Svaka zemlja ima pravo da piše i sprovodi svoje zakone. Ali mogu vam reći da su svi Meksikanci i Latinoamerikanci koji žive u SAD pošteni i željni posla i rada. Samo žele da poboljšaju kvalitet svog života".

Misica je osvojila jednogodišnju stipendiju za Filmsku akademiju u Njujorku, kao i godišnju zalihu cipela, haljina i kozmetike za kosu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>