Region

Svet

Mimi Živković - Oro starleta najavljuje tužbu!

Milica Mimi Živković, Internet senzacija poznata kao starleta Oro, najavila je tužbu zbog korišćenja njene fotografije na jednom sajtu za poslovnu pratnju.

Mimi Živković - Oro starleta najavljuje tužbu!



"Taj profil nema veze sa mnom, a to što je neko sebi dao za pravo i zloupotrebio moju fotografiju, za to bi trebalo, ako ima zakona, debelo da plati. Verujte mi da ću saznati i ko stoji iza toga. Dva dana se ceo Balkan smejao na pomen mog imena i nisam se ljutila ni na jednu od fora koje su izašle na moj račun i meni je to bilo simpatično, ali preko ovoga ne mogu da pređem", rekla je starleta "Kuriru".

Prijemni za starlete: Najveća ptica na svetu je oro?! (Video)
"Zamolila bih sve medije i normalne ljude da ovu zloupotrebu moje fotografije ne shvataju ozbiljno, danas je jako lako nekome uraditi ovako nešto. Žao mi je što moja porodica mora da čita svakakve laži o meni, jer je sve ovo već prešlo sve granice pristojnosti. Šale sam prihvatila, ali za svaku laž će morati da se odgovara", dodala je ona.

Na ovom sajtu za "poslovnu pratnju" postoji profil devojke pod imenom Marinela, sa fotografijom sada već nadaleko poznate Mimi.

"Marinela" je sebe opisala kao devojku koja voli crveno vino, knjige, domaću kuhinju, orhideje, kao i da govori engleski i srpski jezik. Na sajtu postoji i cenovnik, kao i spisak "stvari" koji Marinela radi.

Autor: B.B.
Izvor: Mondo
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>