Region

Svet

Gazda Jezda najavio tužbu za Zoricu Marković!

Vanredno izbacivanje, koje se u ponedeljak uveče dogodilo u rijalitiju Farma i prilikom kog je zbog najmanje glasova publike ispao Jezdimir Vasiljević, poznatiji kao gazda Jezda, u senku je bacilo njegove vapaje da iz ovog programa izađe.

Gazda Jezda najavio tužbu za Zoricu Marković!



"Kako su se njegove želje da što pre napusti rijaliti poklopile sa vanrednim izbacivanjem, ekipa "Alo-a" pokušala je da stupi u kontakt sa gazda Jezdom, koji nije želeo da priča za novine, ali je njegov prijatelj (ime poznato redakciji) otkrio da će Vasiljević sada tužiti mnoge, a najpre pevačicu Zoricu Marković.

"Jezdimira Vasiljevića već godinama mnogi blate i nazivaju ga "prevarantom" i drugim groznim nazivima, a ja ne znam nijednu osobu kojoj on duguje pare. Zato će mnogi biti tuženi, a krajem nedelje Jezda će sazvati konferenciju za novinare i obelodaniti imena onih koji godinama pričaju laži o njemu. Ja sam se čuo sa njim čim je izašao i rekao mi je: "Ovih dana ću podneti tužbu protiv Zorice Marković"", priča izvor blizak Vasiljeviću koji otvoreno brani prijatelja i dodaje da je Jezda imao više razloga zbog kojih je želeo da prekine svoje učešće u rijalitiju.

"On je sve ovo video kao priliku da objasni javnosti da nije istina ono što se već godinama priča i piše o njemu. Hteo je da pojasni da je humanitarac i da je devedesetih godina bio na čelu kolone kada se banjalučkim bebama prevozio kiseonik za vreme rata. To se ne zna, a sve ostalo se zna. Međutim, on u ovom rijalitiju nije imao priliku da kaže i pokaže šta je želeo", dodao je izvor za "Alo" i otkrio još jedan razlog gazda Jezdine potrebe da ode iz rijalitija iz kog je ispao u ponedeljak.

"Moram da navedem da on nije spavao tamo na farmi uopšte. Nije znao da će biti smešten u spavaonicu sa još 20 ljudi, koji u toku noći pričaju, i on nije mogao da spava. Uslovi za njega bili su veoma loši, bio je hronično neispavan i to je bio još jedan razlog da poželi da ode kući", zaključio je izvor blizak Jezdimiru Vasiljeviću.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Ilustracija/Rajko Ristić,Mitar Mitrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>