Region

Svet

Region

Čuveni Rodni iz Mućki dolazi u Crnu Goru

Slavni Rodni iz legendarne britanske serije "Mućke" doputovaće u ponedeljak u Crnu Goru zbog kampanje za decu, prenose crnogorske Vijesti.

Čuveni Rodni iz Mućki dolazi u Crnu Goru



U okviru kampanje "Svako dijete treba porodicu" Crnu Goru će od 13. do 15. oktobra posetiti Nikolas Lindharst, koji je poznat po ulozi Rodnija u BBC-jevoj seriji "Mućke".

Posetu samostalno organizuje UNICEF Crna Gora.

Šef predstavništva UNICEF-a za Crnu Goru, Bendžamin Perks povodom posete g. Lindharsta izjavio je sledeće:

"Nikolas Lindharst dolazi u Crnu Goru. On je jedan od napopularnijih i najomiljenijih britanskih glumaca. Ovde u Crnoj Gori popularan je po ulozi Rodnija Trotera u seriji Mućke. On je izdvojio vreme iz svog prilično zauzetog rasporeda snimanja kako bi, kao gost UNICEF-a Crne Gore, došao da podrži kampanju "Svako dijete treba porodicu". On to radi na dobrovoljnoj osnovi i u svoje slobodno vreme. Ovde dolazi da prenese jednu veoma ozbiljnu poruku, a to je da svako dete ima pravo da odrasta u porodičnom okruzenju, što je osnovno ljudsko pravo".

U okviru posete biće organizovan događaj u Kraljevskom pozorištu "Zetski dom" na Cetinju, dok će prijem biti organizovan u Atlas kapital centru u Podgorici.

Autor: B.B.
Izvor: Vijesti.me
Foto: telegraph.co.uk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>