Region

Svet

Farma 5: Gazda Jezda priznao da je bio u vezi sa Vendi i Andrijanom Dabetić Anči!

Jezdimir Vasiljević, koji je od sinoć novi učesnik rijalitija Farma, odmah je po ulasku podelio sa farmerima neke od pikantnih detalja iz svog života, a pre svega da je bio u emotivnoj vezi sa pevačicama Vesnom Vukelić Vendi i Andrijanom Dabetić Anči.

Farma 5: Gazda Jezda priznao da je bio u vezi sa Vendi i Andrijanom Dabetić Anči!



Kontroverzni biznismen i bivši robijaš, kojeg je gazda Proka predstavio kao čoveka koje se razume u štednju, farmerima je po ulasku na imanje poručio da hoće da ih nauči kako da zgrnu novac, i to brzo i lako

"Hoću da vas učim kako se prave velike pare na lak način. Treba biti jako uporan i nikada se ne predati. Nemam nameru da stanem i da se penzionišem", rekao je Vasiljević, poznatiji kao gazda Jezda, i dodao da voli društvo i šalu, i da želi da funkcionišu kao jedna velika porodica.

Gazda Jezdu srdačno je, pre svih, dočekala Zorica Marković koja mu je odmah rekla da sedne na čelo stola, a što je Jezda prokomentarisao: "Pa da, na čelo, kao i svi mafijaši!"

Zoricu Marković je dolazak novog farmera veoma obradovao i prilično uzbudio, pa je gazda Jezdi odmah rekla da ga mnogo voli i upitala ga da li je trenutno oženjen. S obzirom da je odgovor bio negativan, pretpostavljamo da je Zorica bila zadovoljna.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>