Svet

Region

Ko je Monika Jakišić koja je osvojila srce Džordža Klunija? (Foto)

Vest da se holivudski zavodnik Džordž Kluni povukao sa tržišta slobodnih muškaraca, izazvala je negodovanje kod mnogih dama. Ali, i znatiželju kada je u pitanju "srećnica" koja je osvojila srce poznatog neženje, hrvatska manekenka Monika Jakišić.

Ko je Monika Jakišić koja je osvojila srce Džordža Klunija? (Foto)



Prema pisanju medija, Monika i Kluni već imaju zajedničku prošlost. Još 2007. godine, manekenka je priznala vezu sa poznatim glumcem. Za njega je tada rekla da je šarmantan i da ima veliko srce, i dodala da ukoliko bi joj jedan dan došao sa vereničkim prstenom, svakako ga ne bi odbila.

Inače, 34-ogodišnja hrvatska manekenka danas živi i radi na relaciji London - Los Anđeles, a u Veliku Britaniju je je iz ratom zahvaćene Hrvatske izbegla 1991. godine. Hrvatski mediji su je prvi put primetili 2001, kada je s njom pobedu na Vimbldonu proslavljao teniser Goran Ivanišević. Pažnju medija na sebe je ponovo skrenula nekoliko godina kasnije priznanjem da je u vezi sa španskim pevačem Enrikeom Iglesiasom.


Foto: zimbio.com

Manekensku karijeru započela je 1994. godine, kada je zapažena od strane modne agencije Selekt, te je od tada krasila desetine naslovnica raznoraznih modnih magazina. Takođe, poziranje nije bilo jedini izbor ove "hrvatske senzacije", kako je nazivaju američki mediji. Naime, Monika je u Londonu takođe upisala i studije mode, a potom se kao modni ekspert zaposlila na londonskom Kanalu 4.

Monika takođe koristi svaku priliku ne bi li sa ponosom naglasila sopstveno poreklo, te na Tviteru često sebe opisuje kao "ćerku iz ratom razrušene Hrvatske".

Autor: M.P.
Foto: nydailynews.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>