Ostalo

Sme�no

Kako razbiti monotoniju duge veze?

Često se u dugim vezama dešava da životna kolotečina, problemi sa kojima se susrećemo svaki dan, navika na pratnera i hiljadu drugih stvari počnu da utiče na  kvalitet seksualnog odnosa. Onda u očaju pribegavamo savetima prijatelja, najbližih ili moru literature koja govori o očuvanju ljubavne veze naročito u slučajevima kada se partneri zasite jedan drugog.

Kako razbiti monotoniju duge veze?



Pravimo greške i nismo svesni da rešenje leži upravo u samim partnerima. Mi vam nudimo par saveta kako da prevaziđete krizu bez pomoći prijatelja i kako da ponovo pronađete vatrenu iskru u vama samima.



Vodite ljubav u PARKU.

Ako imate imalo avanturističkog duha u sebi i palite se na adrenalin, park je pravo mesto za vas. Seks u parku je uzbudljiv i nepredvidiv. Uvek neko može naići, sem ako se dobro ne sakrijete, mada ni tu nije skroz bezbedno, ali u tome baš i jeste čarolija.

Vodite ljubav na TERASI.

Mnogi se kunu da je seks na terasi nezaboravno iskustvo, pogotovo ako ima lep pogled. Vas dvoje goli i uzbuđeni u nekom svom svetu, dok se realni život sasvim normalno odvija oko vas. Savršen spoj nespojivog. Možda je baš zato seks na terasi tako dobar.



Vodite ljubav u MRAČNOJ ŠUMI.

Zaputite se u šumu kad padne mrak. Pomalo zastrašujući zvukovi, miris šume i tama učiniće svoje. Probudiće se sva čula, a seks će biti na rubu zadovoljstva i straha. Možda nije iskustvo koje ćete praktikovati svaki dan, ali bar jednom u životu ili u godini za one malo smelije trebali biste priuštiti sebi seks u prirodi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>