Ostalo

Smeno

Kako seks u dugoj vezi postaje lošiji: Ne dopustite rutini da vam se useli u krevet?

Poznati svetski seksolozi tvrde da dobar seks čini 10 odsto veze, a ako je loš, tada čini čak 90 odsto. Zato je veoma važno da se tom segmentu života maksimalno posvetite i pokušate da izbegnete situacije koje ga dokazano kvare.

Kako seks u dugoj vezi postaje lošiji: Ne dopustite rutini da vam se useli u krevet?Evo nekoliko primera za to koji će vam pomoći da takve greške ne činite i da vaše intimne trenutke s partnerom ispunite srećom i zadovoljstvom.

Dovoljno ste dugo u vezi da gotovo imate dogovoreno vreme za seks i tada vrlo brzo prelazite na stvar, u potpunosti zapostavljajući maženje i sve ostalo što predigra podrazumeva. Međutim, ona je često najvažniji deo seksa, jer je bitno da oboje budete dovoljno uzbuđeni i fokusirani na ono što sledi.

Ako ste stidljivi ili iz nekog drugog razloga ne govorite svom partneru u čemu uživate tokom seksa i šta biste voleli da radite s njim, tako podsvesno lišavate svoj seksualni život brojnih užitaka. Tako ćete stvoriti nepremostiv jaz između sebe i partnera, udaljavaćete se, a seksualni odnos postaće više rutinski. Reči vam mogu poslužiti kao najbolji afrodizijak i zbog toga nemojte da se ustručavate da govorite partneru koliko, kada i gde ga želite.

Predvidljiv seks je zamka u koju upadaju mnogobrojni parovi, a jedino rešenje da do toga ne dođe je eksperimentisanje. To mogu da budu nove igrice, uzajamno ispunjavanje fantazija, uvođenje pomagala ili seksi odeće. Jednostavno, budite otvoreni za opcije koje će uneti raznovrsnost u vaš seksualni život. Kombinujte seks na brzaka i dugotrajno vođenje ljubavi, kao i klasični i inovativni seks, tako da ne zapadnete u rutinu.

Autor: S.P.
Izvor: Agencije

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>