Region

Svet

Farma 5: Zadruga odlučila da Miki Đuričić ostaje na imanju uprkos nasilnom ponašanju! (Foto+Video)

Miki Đuričić pokazao je za 27 dana koliko je proveo u rijalitiju Farma 5 da ima "kratak fitilj" i da se slabo kontroliše kada ga neko iznervira, a i sam je priznao da je njegovo ponašanje rizično.

Farma 5: Zadruga odlučila da Miki Đuričić ostaje na imanju uprkos nasilnom ponašanju! (Foto+Video)



Farma 5: Tuča između Mikija i Marka Vanile! (Video)
Tokom jedne rasprave Miki je napao Marka Vanilu kada ga je udario i za malo promašio glavu, ali mu je tokom tuče pocepao majicu.

Na zahtev samog Marka Vanile nakon što mu se Miki najiskrenije izvinio Zadruga je ostavila Mikija na imanju iako pravila rijalitija strogo zabranjuju fizičke obračune.



Farma 5: Miki Đuričić gađao Jelenu Golubović ciglom! Opšti haos i rasulo među farmerima!
Prekjuče je Miki još jednom popustio pred svojom agresivnošću pa je Jelenu Golubović koja ga je iznervirala gađao ciglom i za malo promašio, a rediteljka je šokirana sedela u sobi i plakala zbog ovog incidenta. Miki je toliko "poludeo" da je razjaren utrčao u kuću i lomio stvari pa je toliko prepao Zoricu Marković da je ona krenula da beži sa imanja jer se, kako kaže, plaši agresivnih muškaraca.



Farma 5: Zorica Marković u bolnici!
Dok je trčala ka kapiji Zorici je pozlilo pa je pala u nesvest. Inače, pevačica ima tri bajpasa, a pre nekoliko godina imala je i težak srčani udar. Dan kasnije, Zorici je ponovo skočio pritisak nakon čega je hospitalizovana i još uvek se nalazi u bolnici, a njen povratak na imanje je neizvestan.

Posle incidenta sa Jelenom Golubović Miki je tražio od Zadruge da ga pošalje kući jer ne može više da izdrži u Lisoviću i za sebe kaže da je rizičan i da će nekoga ubiti, međutim, iz Zadruge poručuju da su svi učesnici Farme pod konstantnim nadzorom Zadruge, lekara i obezbeđenja koje se nalazi na imanju i koje je u svakom trenutku spremno da reaguje. Kako kažu, još uvek nije bilo potrebe za time, a svi farmeri su sposobni za učešće u rijalitiju pa će takmičar napustiti imanje samo ako tim lekara zaključi da je to neophodno.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>