Region

Svet

Milan Popović može viđati sina i bez Severine

Severina Vučković i Milan Popović juče su se sreli u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu. Pevačica i milioner posetili su ovu ustanovu jer je održano prvo ročište u tužbi koju je podnela Vučkovićeva oko starateljstva nad njihovim devetnaestomesečnim sinom Aleksandrom.

Milan Popović može viđati sina i bez Severine



Advokat Milana Popovića posle prvog ročišta: Zadovoljni smo, napravili smo pomak!
Seve je na sud došla u društvu advokatice Jadranke Sloković i menadžera Tomice Petrovića, dok je Popović stigao taksijem s advokatom Ljubom Pasovićem Viskovićem.

Hrvatska pevačica bila je elegantno obučena i imala je velike tamne naočare, dok je srpski biznismen došao nasmejan i, prema pisanju portala 24 sata.hr, s istim izrazom lica napustio je sudnicu, dok je Severina izašla namrštena.

Ročište je trajalo tri sata, a postupak je održan u tajnosti zbog zaštite prava deteta. Advokatica Severine Vučković izjavila je da su se bivši partneri dogovorili da sve što se dešava drže u tajnosti i da neće davati nikakve komentare.

Kako Kurir saznaje, na sudu je odlučeno da u naredna dva meseca Milan viđa dete vikendima u Zagrebu. Eto zašto je bio nasmejan! On će redovno posećivati sina sve do početka decembra, kad će biti odlučeno na koji način će se bivši partneri u budućnosti starati o Aleksandru.

Inače, Milan se posle dva meseca video sa svojim naslednikom u Centru za socijalni rad dan pre suđenja, kad ga je dovela Severinina mama Ana. Milan ne želi da dete oduzme bivšoj devojci, već se bori za zajedničko starateljstvo i viđanje koliko predviđa zakonski minimum - dva vikenda u mesecu, jedno popodne nedeljno i da polovinu praznika provodi s njim. S druge strane, Vučkovićeva je zahtevala da Popović viđa dete samo u njenom prisustvu.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Pixell, Dado Đilas

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>