Region

Svet

Region

Monika Beluči skakala sa vodopada, meštani je ugrejali uštipcima (Foto)

Reditelj Emir Kusturica danas je, nakon kraće pauze, nastavio snimanje svog novog filma "Na mlečnom putu" na slapovima vodopada Koćuša u Veljacima kod Ljubuškog.

Monika Beluči skakala sa vodopada, meštani je ugrejali uštipcima (Foto)



Pre desetak dana, Kusturica je sa svojom filmskom ekipom snimao na vodopadu Kravice kod Ljubuškog, a zatim u Hutovom blatu kod Čapljine. Tada su snimanje otežavale vremenske neprilike, ali, ipak, sve ide po planu. Prošle sedmice snimalo se na lokacijama u Ljubinju, a nakon zapadne Hercegovine snimanje bi trebalo da bude nastavljeno u istočnoj Hercegovini.



Scenario je i ovaj put zahtevao plivanje u hladnoj rijeci, a glavni junaci Kusturica i Monica Beluči morali su, bežeći od svojih progonitelja, da skoče sa vodopada. Skok u hladnu reku nije bio ugodan, a scena se ponavljala dva puta. Za svaki slučaj, na filmskom setu su bili i "dubleri" glavnih glumaca te je snimljen i njihov skok.

Kusturičina filmska ekipa s oduševljenjem je dočekana u Veljacima. Meštani, pogotovo oni mlađi, družili su se sa ekipom, te je snimanje proteklo u opuštenoj atmosferi. Kao pravi domaćini, Veljačani su svoje goste počastili domaćom hranom, a za Kusturicu i Monicu posebno su se pekli i uštipci.



Snimanje filma trebalo bi da bude završeno do početka decembra, a planirano je da premijerno bude prikazan u Kanu, u maju 2014.

Autor: M.P.
Izvor: Klix.ba
Foto: Srna

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>