Ostalo

Sme�no

Sova ukrala burme i odletela na krov crkve

Jedno venčanje prošlog vikenda je odloženo u crkvi, zbog neobičnog događaja u kome je glavni "krivac" bila dresirana sova.Jednogodišnja sova trebala je da proleti kroz crkvu Sveti krst u Šerstonu, Velika Britanija,i donese burme Sonji Kadmen i Endruu Metliju.

Sova ukrala burme i odletela na krov crkve



Umesto te neobične procedure sova je prosto, odletela na krov (sa unutrašnje strane crkve) da malo tu odmori.Svatovima je trebalo oko sat vremena da je spuste dole uz pomoć merdevina.

"Probali smo sve da je spustimo, ali nije htela ni da se pomeri" izjavio je sveštenik u crkvi Kristofer Brajan.On je dodao da je sova delovala veoma srećno što je na krovu i da nisu mogli da je namame ni hranom.

Ako se pitate od kuda ideja za sovom za to je "kriva" nevesta Sonja Kadmen jer je ona unajmila posebno dresiranu sovu za svoje venčanje, kako bi iznenadila svog budućeg muža, koji voli sokolarstvo.

Sonja je sovi zakačila repliku burmi, dok je pravo prstenje bilo u Endruovom džepu.

"Sova je trebalo da donese burme na rukavicu koju je nosio moj budući suprug. Ali je ona prosto proletela pored rukavice, pa gore na vrh crkve, gde je sela na gredu. Onda je zatvorila oči i izgleda zaspala " izjavila jee Sonja.

Uprkos odlaganju i sovinoj "nespretnosti", Sonja kaže da venčanje nije uopšte upropašćeno
"Svima nama pa čak i gostima je to bilo  jako  smešno" dodala je na kraju Sonja.

Autor: A.Đ.
Foto: birdsflight.co

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>