Region

Svet

Farma 5: Edin Škorić i Jelena Golubović nove sluge, Crni proslavio rođendan!

Nakon što je juče izabrana nova gazdarica Jelena Jovanović, večeras su na red došle nove sluge, a za njih je Jelena izabrala Edin Škorić i Jelena Golubović.

Farma 5: Edin Škorić i Jelena Golubović nove sluge, Crni proslavio rođendan!



Jelena je priznala da ima tremu i uopšte se ne oseća kao gazdarica. Zahvalila se farmerima što joj neće upropastiti ulogu gazdarice, a zatim saopštila ko su nove sluge.

"Ne želim niko zbog mene da ispadne, pa sam dugo razmišljala i mislim da sam smislila nešto. 99% šansi je da neće ispasti nijedan ni drugi farmer. Muški sluga će biti Edin Škorić, a ženski sluga Jelena Golubović". Izbor Jelene za slugu farmeri su pozdravili ovacijama i aplauzom.

Gazdarica Jelena je naglasila da je Golubovićka na poštedi, a Edin Škorić će morati da radi sve poslove koje mu ona bude zadavala.

Sem što je današnji dan obeležio uobičajeni broj svađa i rasprava, uvreda i psovki, obeležio ga je i jedan pozitivan događaj. Naime, Crni je danas sa farmerima proslavio rođendan, a vrlo je emotivno bilo i kada je Šeki ustao i rekao da je i njegovoj unuci rođendan i poželeo joj sve najlepše: "Ljubi je deka", rekao je Turković.

Autor: M.P.
Foto: PromoFarma

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>