Region

Svet

Milan Tarot tuži Pink: Novac za učešće u Farmi mi još nije isplaćen!

Rijaliti šou Farma 5 uveliko traje, dok se njihovi prethodnici u spoljnom svetu bore da izvuku sumu koju su zaradili na imanju u Lisovićima. Naime, Milan Tarot je prvi javno progovorio o ovom problemu, govoreći kako je sa advokatom sastavio tužbu protiv ružičaste televizije.

Milan Tarot tuži Pink: Novac za učešće u Farmi mi još nije isplaćen!



"Pre više od mesec dana istekao je rok kada je novac trebao da mi bude isplaćen, a to nije učinjeno. Pozvao sam sve farmere da se zajedno pobunimo, međutim niko ne sme jer se plaše da će ih zabraniti na Pinku, a mene to ne zanima. Zvao sam, od portira do Milice Mitrović, niko mi ne odgovara na pozive. A oni nebitni koji podignu slušalicu kažu: "Biće". Danas sam sa svojim advokatom sastavio tužbu. Moram da se borim za svoj novac. Čuo sam se sa Stanijom i Filipom, koji su takođe ogorčeni što nisu dobili novac, a oni će videti da li će i kada će da tužiti produkciju", rekao je Milan Tarot, dok Goca Bjelica preklinje Željka i Milicu Mitrovića da joj isplate zarađen novac.

"Ja ne volim nikoga da tužim, ali zatekli ste me u trenutku očaja. Ja sam na Farmu ušla sa očekivanjem tog honorara, jer ja nisam pevačica kojima se cena podigne nakon rijalitija. Nisam na ivici egzistencije već nemam egzistenciju. Preklinjala sam Milicu i dalje je preklinjem da uplati novac. Ne želim da se brukam i da moja ćerka, koja je u Turskoj, čita ovakve stvari. Ali ja ih molim da budu razumni, da učine human potez i da obrate pažnju na znakove pored puta kojih ima", kaže Goca i dodaje da "nema ni za hleb"…

Pare nisu dobili ni ostali farmeri. S druge strane, u produkciji televizije Pink kažu da je razlog za kašnjenje honorara svetska ekonomska kriza, kao i da će sve svoje obaveze prema farmerima ispuniti već sledećeg meseca.

"Velika svetska ekonomska kriza i dalje traje i ima veliki uticaj u našoj zemlji, te se kasni, kako sa naplatom, tako i sa našim obavezama. Pink će malom broju farmera, kojem nije isplaćena ugovorom zagarantovana obaveza, isplatiti honorare već sledećeg meseca. Razumevanje nije na odmet u ovakvim situacijama", kažu sa Pinka.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>