Region

Svet

Region

Instrumenti smrti: Grad kostiju u bioskopima od 5. septembra (Foto+Video)

Avanturističko-akcioni film "Instrumenti smrti: Grad kostiju" (The Mortal Instruments: City of Bones) počinje sa prikazivanjem u bioskopima od četvrtka, 5. septembra.

Instrumenti smrti: Grad kostiju u bioskopima od 5. septembra (Foto+Video)



Radnja filma smeštena je u savremenom Njujorku, gde Kleri Frej, naizgled obična tinejdžerka, otkriva neobičnu istinu o sebi. Ona je potomak loze Senolovaca, tajnog reda mladih polu-anđela, ratnika, zarobljenih u drevnoj borbi za spas našeg sveta od
demona.

Nakon što joj je majka misteriozno nestala, Kleri je primorana da se pridruži Senolovcima, koji je upoznaju sa opasnostima “druge strane” Njujorka, mestom nazvanim Podzemni Svet u kome vladaju demoni, vešci, vampiri, vukodlaci i druga smrtonosna stvorenja.



Film je snimljen po prvoj knjizi serijala Kasandre Kler, koji se našao na prvom mestu Njujork Tajms liste bestselera serijala namenjenoj mladim čitaocima i na pomenutoj listi se nalazi skoro dve godine! Knjiga "Instrumenti smrti: Grad kostiju" prevedena je na 36 jezika, sa više od  22 miliona prodatih primeraka širom sveta.

Svakako će to biti i uzbudljiv filmski serijal, jer je već potvrđeno snimanje drugog nastavka.



"Ovo je, na neki način, detektivska priča o mladoj devojci koja traži nešto izgbljeno”, rekao je reditelj Herald Zvart, nastavljajući: “Na tom putu ona otkriva da mnogo toga u šta je verovala, nije istinito. Ona je veoma moćna devojka i ono što mi se najviše kod nje sviđa je kada joj kažete da nešto ne uradi, ona će to uraditi. Ona sama kontroliše svoj život.” Autorka i reditelj ostvarili su u toku snimanja filma čvrstu saradnju.



Uloge tumače: Lili Kolins, Džejmi Kembel Bauer, Lina Hedi, Robert Šiham, Džonatan Ris Majers, Ajdan Tarner, Kevin Zigers.

Pogledajte trejler.





Autor: B.B.
Foto: Tuck

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>