Region

Svet

Region

Marija Karan u vezi sa trenerom Dinama?!

Uspešna beogradska glumica Marija Karan u ljubavnoj je vezi sa Zoranom Mamićem, trenerom fudbalera zagrebačkog kluba "Dinamo".

Marija Karan u vezi sa trenerom Dinama?!



Mamić je opasno "zagrizao" i do ušiju se zaljubio u srpsku lepoticu, koja trenutno živi na relaciji Los Anđeles-Beograd. Kako bi iskoristio svaki mogući trenutak Marijinog boravka u Beogradu, Mamić (42) vikendom dolazi u srpsku prestonicu da bi što više vremena proveo u zagrljaju atraktivne glumice, tvrdi "Kurir".

Poznatoj Beograđanki ovo nije prvi put da je u vezi sa starijim muškarcem iz Hrvatske. Pre aktuelne afere sa Zoranom Mamićem već je iskusila kako ljubi glumac Frano Lasić (59). Iako su oboje negirali vezu, u medijima su kružile fotografije koje su jasno pokazale da između njih dvoje ima nešto više od prijateljstva.

Pre dve godine glumica je dovođena u vezu sa srpskim biznismenom i bivšim Severininim verenikom, Milanom Popovićem, a ljubila je i poznatog rukometaša Petra Kapisodu.

Marija Karan
(31) je, prema saznanjima magazina Star, ovog leta kupila trosoban stan u beogradskom naselju Zvezdara, za koji je izdvojila pozamašnu svotu od 120.000 evra. Marijine nove komšije pohvalile su je kao uzornu stanarku koja ustaje rano i nakon odlaska u prodavnicu ide na trčanje u obližnji park, a tokom boravka u stanu ne pravi buku i ne pušta glasno muziku.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: index.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>