Region

Svet

Nikolina Pišek i Vidoje na luksuznom letovanju pred venčanje (Foto)

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović boravili su u luksuznom hotelu u San Tropeu gde su odsele brojne druge zvezde, a odatle su juče krenuli za Monako gde će biti održano venčanje.

 Nikolina Pišek i Vidoje na luksuznom letovanju pred venčanje (Foto)




Budući mladenci vreme su provodili u restoranu u kojem se u ovom trenutku nalazi Elton Džon s decom i partnerom, Bekamovi, ali i Madona, koja je pravo s proslave rođendana došla u ovo luksuzno letovalište.

Par uživa u najboljem i najluksuznijem hotelu "De Pari", koji je otvoren u maju ove godine. Reč je o neobičnoj građevini s pet zvezdica. Zanimljivo je to što se bazen nalazi na krovu, a dno bazena je providno, pa se vidi iz hotelskog lobija", kaže izvor.



Nikolina i Vidoje su se odmarali na jednoj od najatraktivnijih i najlepših plaža na svetu, Klub 55, na kojoj se nalazi i istoimeni restoran, u koji svetska elita dolazi svojim jahtama samo da bi tu ručala.

Njih dvoje su vreme provodili i u najboljem kafe-baru u Sen Tropeu "Le Ke", a kako saznajemo, voditeljka i istoričar umetnosti su juče otputovali u Monako, gde će dočekati goste koji stižu na njihovu svadbu, a kojih će biti tačno stotinu.



Autor: A.Đ.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>